Sto dana predsednika: Makron nepopularniji od Olanda

Izvor: N1 televizija, 12.Avg.2017, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sto dana predsednika: Makron nepopularniji od Olanda

Francuski predsednik Emanuel Makron je mnogo nepopularniji nego što je to bio njegov prethodnik na toj funkciji Fransoa Oland u sličnom periodu predsedavanja, rezultati su najnovijih istraživanja.

Francuska anketna agencija "Ifop" i "Figaro" navode da samo 36 odsto Francuza odobrava politiku Makrona, nakon sto dana na funkciji premijera.

Pre pet godina, 46 odsto odobravalo je politiku Olanda, koji je najnepopularniji francuski predsednik u istoriji ispitivanja u istom >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << periodu svog mandata.

Sve ukazuje na to da je manje i poverenje u Makrona nego u Olanda, jer 45 odsto ispitanih smatra da se on pridržava predizbornih obećanja u odnosu na 57 odsto 2012. godine.

Francuski građani ne smatraju da Makron vodi zemlju u valjanom smeru, jer je samo 23 odsto ispitanih saglasno da se "stvari kreću nabolje".

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

REZULTATI ISTRAŽIVANJA Makron nepopularniji i od Olanda

Izvor: Blic, 12.Avg.2017

Francuski predsednik Emanuel Makron je dosta manje popularan nego što je to bio njegov prethodnik na toj funkciji Fransoa Oland u sličnom periodu predsedavanja, rezultati su najnovijih istraživanja...Francuska anketna agencija "Ifop" i "Figaro" navode da samo 36 odsto Francuza odobrava politiku Makrona...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.