Izvor: NaDlanu.com, 17.Maj.2010, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srušio se avion u Avganistanu

KABUL, 17. maja 2010. (Beta-AP/AFP) - U Avganistanu se danas srušio putnički avion sa 38 putnika i pet članova posade, koji je leteo između provincije Kunduz i Kabula, a za sada nema podataka o žrtvama, saopštila je avganistanska policija. "Mogu da potvrdim da se avion sa 38 putnika i pet članova posade srušio negde u prolazu Salang", rekao je portparol avganistanskog ministarstva unutrašnjih poslova. Spasioci su upućeni na mesto nesreće. U avionu kompanije Pamir ervejz je bilo i šestoro stranaca. ...

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Avganistanu se srušio avion s 43 putnika i članova posade

Izvor: EMportal, 17.Maj.2010

U Avganistanu se srušio putnički avion s 38 putnika i pet članova posade, koji je leteo između provincije Kunduz i Kabula, saopštila avganistanska policija.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.