Izvor: Blic, 16.Jul.2017, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spaseno 11 mađarskih turista u Rumuniji

Spasilačke ekipe izvukle su 11 turista koji su tokom noći ostali blokirani u regionu Transilvanije na severozapadu Rumunije.

Lokalni zvaničnici izjavili su da je grupa mađarskih turista, 11 muškaraca, četiri žene i 13-godišnji dečak zatražili su pomoć nakon što nisu uspeli da se spuste sa planinskog venca Pjatra Kraului nedaleko od grada Brasova.

Portparol policije Kiprijan Aldea istakao je da je spasiocima bilo potrebno 12 časova da pronađu, dođu i spase grupu koja je ostala blokirana na ivici planine.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Spašeno 11 turista blokiranih na planini u Transilvaniji

Izvor: Radio 021, 16.Jul.2017

Spasilačke ekipe izvukle su 11 turista koji su tokom noći ostali blokirani u regionu Transilvanije na severozapadu Rumunije...Lokalni zvaničnici izjavili su da je grupa mađarskih turista, 11 muškaraca, četiri žene i 13-godišnji dečak zatražili su pomoć nakon što nisu uspeli da se spuste sa...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.