Snouden nudi dobrovoljnu predaju SAD

Izvor: Studio B, 05.Okt.2015, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snouden nudi dobrovoljnu predaju SAD

Bivši američki obaveštajac Edvard Snouden ponudio je da se dobrovoljno vrati u SAD i da ode u zatvor zbog optužbi da je objavio tajne informacije Nacionalne bezbednosne agencije.

Edvard Snouden je rekao u izjavi za Bi-Bi-Si da je spreman da dobrovoljno ode u zatvor, i dodaje da je više puta o tome obavestio američku vladu, ali nije dobio odgovor, prenosi Tanjug.

Poslednje dve godine Snouden se nalazi u Moskvi i suočava se sa mogućnošću da bude osuđen kod kuće do 30 godina zatvora.

"Do sada su rekli da me neće mučiti, ali nisam dobio više od toga", rekao je Snouden, dodajući da njegovi advokati čekaju na poziv vlade.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Snouden hoće dogovor sa SAD, nudi dobrovoljnu predaju

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Okt.2015

MOSKVA - Bivši američki obavještajac Edvard Snouden ponudio je danas da se vrati u SAD i da ode u zatvor zbog optužbi da je objavio tajne informacije Nacionalne bezbjednosne agencije...Snouden koji se posljednje dvije godine nalazi u Moskvi suočava se sa mogućnosću da bude osuđen kod kuće do...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Snouden nudi dobrovoljnu predaju SAD

Izvor: Radio 021, 05.Okt.2015

Bivši američki obaveštajac Edvard Snouden ponudio je da se dobrovoljno vrati u SAD i da ode u zatvor zbog optužbi da je objavio tajne informacije Nacionalne bezbednosne agencije...Edvard Snouden je rekao u izjavi za Bi-Bi-Si da je spreman da dobrovoljno ode u zatvor, i dodaje da je više puta o tome...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.