Izvor: Danas, 31.Mar.2015, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snimak pada na mobilnom

Fancuski "Pari mač", na svom sajtu sinoć je objavio detalje poslednjih minuta u nesrećnom avionu snimljene mobilnim telefonom za koje tvrdi da su „bez sumnje autentični“.

Video  je "toliko haotičan da je teško identifikovati ljude, ali zvuci i vrištanje putnika jasno svedoče da su oni bili svesni šta će im se dogoditi", objavio je „Pari mač“ na osnovu  snimka. Mogu se čuti krici: "Bože moj!" na nekoliko jezika, kao i udaranje metalnim predmetom više od tri >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << puta, najverovatnije snimljeno kada je pilot pokušavao da otvori vrata kokpita, navodi se na ovom sajtu. Kako se snimak bliži kraju, posle snažnog udara, jačeg od ostalih, vrištanje je sve glasnije, a zatim je nastupila tišina, navodi Pari Mač.  Do ovog ekskluzivnog snimka došao je i nemački „Bild“.

Video  je "toliko haotičan da je teško identifikovati ljude, ali zvuci i vrištanje putnika jasno svedoče da su oni bili svesni šta će im se dogoditi", objavio je „Pari mač“ na osnovu  snimka. Mogu se čuti krici: "Bože moj!" na nekoliko jezika, kao i udaranje metalnim predmetom više od tri puta, najverovatnije snimljeno kada je pilot pokušavao da otvori vrata kokpita, navodi se na ovom sajtu. Kako se snimak bliži kraju, posle snažnog udara, jačeg od ostalih, vrištanje je sve glasnije, a zatim je nastupila tišina, navodi Pari Mač.  Do ovog ekskluzivnog snimka došao je i nemački „Bild“.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.