Sjudž Najt uhapšen pod sumnjom za ubistvo

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Jan.2015, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjudž Najt uhapšen pod sumnjom za ubistvo

Hip-hop mogul i producent Merion "Sjudž" Najt uhapšen je danas pod sumnjom da je svojim pikap vozilom pregazio dve osobe, od kojih je jedna preminula, a druga lakše povređena.

S obzirom da je i ranije imao probleme sa zakonom, Najtu (49) preti dugogodišnja kazna zatvora.

Nesreća se dogodila u četvrtak na parkingu ispred jednog restorana brze hrane u Los Anđelesu.

Prema svedočenju očevidaca, kontroverzni reper je pregazio dvojicu pešaka, a zatim pobegao >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << sa lica mesta.

Policiji se predao nekoliko sati kasnije i trenutno se nalazi u zatvoru.

Kaucija za njegovo oslobađanje utvrđena je na dva miliona dolara.

"Ljudi s kojima smo dosad razgovarali navode da je sve izgledalo kao nameran čin. Zato ovaj slučaj tretiramo kao ubistvo", rekao je predstavnik losanđeleske policije u izjavi za CNN.

"Najpre ih je pregazio vozeći u rikverc, a zatim je još jednom prešao preko njih kada je krenuo napred", dodao je on.

Sjudž Najt, osnivač diskografske kuće Death Row Records, dosad je bio osumnjičen za umešanost u nekoliko ubistava, uključujući ubistvo slavnog repera Tupaka Šakura.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.