Si Đinping savetovao Trampu: Uzdržite se!

Izvor: Vesti-online.com, 24.Apr.2017, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Si Đinping savetovao Trampu: Uzdržite se!

Predsednik Kine Si Đinping rekao je svom kolegi iz SAD Donaldu Trampu da se nada da će sve strane pokazati uzdržanost u vezi sa problemom Severne Koreje i da se Kina protivi svemu što krši rezolucije Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija, preneli su kineski državni mediji.

Si je tokom telefonskog razgovora sa Trampom rekao da bi sve strane trebalo da izbegnu bilo kakve poteze koji bi pogoršali tenzije, prenela je kineska državna televizija, javlja Rojters.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << međuvremenu, Južna Koreja je saopštila da je u pregovorima sa Vašingtonom o održavanju zajedničkih vežbi sa udarnom grupom Mornarice SAD, u senci straha od nove nuklearne probe Severne Koreje.

U nedelju, dva japanska razarača pridružila su se udarnoj grupi zarad zajedničkih vežbi, prenosi Rojters.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.