Izvor: Vesti-online.com, 06.Mar.2015, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samo u štampanom izdanju "Vesti": Iz pritvora dobio spor protiv novinara

Tutinac Mirsad Omerović, glavni osumnjičeni za regrutovanje boraca za Islamsku državu u Austriji, ostvario je uspeh pred sudom, iako se nalazi u pritvoru. Naime, po Omerovićevoj tužbi, Viši sud je osudio novinare dnevnika "Esterajh" na novčanu kaznu od 1.500 evra zbog iznošenja netačnih informacija o njemu!

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Viši sud u Austriji doneo presudu u korist Omerovića

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Mar.2015, 09:37

Glavni osumnjičeni za regrutovanje boraca za Islamsku državu u Austriji Tutinac Mirsad Omerović, koji je u zatvoru, ostvario je uspeh, pošto je Viši sud osudio novinare dnevnika "Estrajh" da plate kaznu od 1.500 evra zbog neprimernog pisanja o osumnjičenom...Sudija Natalija Froner konstatovala...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.