SVETSKI TREND: Osvežavajući napici inspirisani prirodom

Izvor: Telegraf.rs, 29.Sep.2016, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVETSKI TREND: Osvežavajući napici inspirisani prirodom

Foto: Promo

Optimalan unos vode, kažu stručnjaci, jeste oko dve litre dnevno. Ipak, nije svima, naročito mališanima, lako da steknu zdravu naviku da često piju samo običnu vodu, a osvežavajući gazirani napici uglavnom sadrže mnogo šećera, čije obilno konzumiranje utiče na zdravlje i gojaznost.

Iz potrebe da se konzumira zdravije, a i dalje ukusno osveženje, svetski trend postale su obične i gazirane vode bez veštačkih zaslađivača koje sadrže do 10% čistog >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << voćnog soka, što je, inače, nekoliko puta veći sadržaj soka u odnosu na prosek u kategoriji gaziranih napitaka.

Jer, svi znamo da ne pijemo samo da utolimo žeđ, već u čaši omiljenog napitka nalazimo i momenat hedonističkog uživanja.

Ovakve opcije - pića koja nude dobar ukus, napravljena od manjeg broja jednostavnih sastojaka i manje kalorija iz šećera – sada su dostupne i na našem tržištu.

Potrošači koji vole voćne mehuriće mogu da pronađu osvežavajuće napitke sa autentičnim lokalnim prirodnim sastojcima, kao što su sok od jabuke/grožđa i kruške, bez dodatog šećera, za užitak bez griže savesti.

(Telegraf.rs/PR)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.