SVETLE U MRAKU: Najbolji način da otkrijete da li su njene grudi prave ili ima silikone (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 06.Maj.2016, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVETLE U MRAKU: Najbolji način da otkrijete da li su njene grudi prave ili ima silikone (VIDEO)

Tajlandska manekenka je otkrila tajnu kako da prepoznate da li devojka ima prave grudi ili silikone. Iako postoji mnogo načina, ovaj je, priznaćete, najinteresantniji do sada.

Vičuda Čejkom je pin-ap model, a u ovom video-klipu je demonstrirala kako njene grudi svetle u mraku. Uključila je svetla na dva telefona i prislonila uz grudi sa strane. Rezultat je neverovatan. Budući da ima silikone, njene grudi su se ponašale kao dve lampe.

Prave grudi se sastoje oglavnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << od masnoće, koja ne bi provodila svetlost na taj način.

Ako vam se nekad desilo da ste bili s devojkom za koju niste sigurni da li ima silikone, ovo je najinteresantniji način da to proverite.



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kakav trik: Ovo je najbolji način da provalite da li neko ima silikone u grudima

Izvor: B92, 06.Maj.2016

Ova lepotica kaže da su vam za ovaj "ogled" potrebna samo dva mobilna telefona i naravno grudi...Vičuda Čejčom se bavi modelingom na Tajlandu nekoliko godina, a nedavno je snimila video u kome je otkrila da ima silikone u grudima, ali i način kako to možete i vi da proverite. Potrebna su vam samo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.