SURVAO SE AUTOBUS U KINI: Poginulo 20, povređeno 13 osoba!

Izvor: Kurir, 03.Mar.2015, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SURVAO SE AUTOBUS U KINI: Poginulo 20, povređeno 13 osoba!

Nesreća se dogodila rano jutros u gradu Linžu, u provinciji Henan. U autobusu su se nalazili članovi jedne lokalne operske trupe, saopštile su vlasti susednog grada Anjanga

KINA - Autobus sa operskom trupom survao se danas sa litice u centralnoj Kini i tom prilikom je poginulo 20, a povređeno 13 ljudi, javili su kineski državni mediji.

Nesreća se dogodila rano jutros u gradu Linžu, u provinciji Henan, izvestila je agencija Sinhua.

U autobusu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su se nalazili članovi jedne lokalne operske trupe, saopštile su vlasti susednog grada Anjanga, prenosi AP.

Policija iz Linžua je potvrdila vest o nesreći saopštenjem koje je objavila na Internetu, ali nije navela koliko ljudi je poginulo ili povređeno.

U saopštenju je navedeno da se u autobusu, koji je unajmila operska trupa, nalazilo 33 ljudi.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Survao se autobus kineske operske trupe, poginulo 20 ljudi

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Mar.2015

PEKING - Autobus sa operskom trupom survao se sa litice u centralnoj Kini i tom prilikom je poginulo 20, a povrijeđeno 13 ljudi, javili su kineski državni mediji...Nesreća se dogodila rano jutros u gradu Linžu, u provinciji Henan, izvijestila je agencija Sinhua...U autobusu su se nalazili članovi...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.