Izvor: Blic, 23.Jun.2017, 00:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK U SAD Poginuo muškarac dok je eksperimentisao s EKSPLOZIVOM

Jedan muškarac u američkoj državi Mejn poginuo je u eksploziji u podrumu svoje kuće dok je eksperimentisao s eksplozivom, saopštile su lokalne vlasti.

#UPDATE Lincoln man dies making explosives to 'blow up tree stumps,' police say: https://t.co/1TLbbCEa3i pic.twitter.com/e0rnpQgJXH

Policija je navela da je 67-godišnji Robert Stjuart poginuo je u sredu uveče na licu mesta pošto je koristio eksplozivne smese u svom domu u gradu Linkoln.

Policajci su pronašli >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pet improvizovanih eksplozivnih naprava u podrumu Stjuartove kuće i aktivirali ih u dvorištu.

Stjuartova supruga je rekla istražiteljima da je on pravio eksplozivne naprave da bi razneo panjeve.

Stjuartovo telo nađeno je u podrumu gde se dogodila eksplozija, nakon koje nije pričinjena velika materijalna šteta na kući, rekli su zvaničnici.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.