SLUČAJNOST MU SPASLA ŽIVOT: Uspavao se za školu i izbegao masakr Talibana!

Izvor: Telegraf.rs, 18.Dec.2014, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLUČAJNOST MU SPASLA ŽIVOT: Uspavao se za školu i izbegao masakr Talibana!

Davud Ibrahim (15) je s članovima porodice bio na svadbi u ponedeljak uveče, a sledećeg jutra nije uspeo da ustane na vreme za školu i zbog toga je ostao živ. U vojnoj školi u Pešavaru na severozapadu Pakistana Talibani su upali u vojnu školu gde su ubili 141 osobu, od čega 132 deteta

Talibani su juče na severozapadu Pakistana upali u vojnu školu i brutalno ubili 141 osobu, od čega 132 deteta, a 15-godišnjem Pakistancu Davudu Ibrahimu, jedna slučajnost je spasla život. On >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << se uspavao za odlazak u školu, i jedini je preživeli iz odeljenja u kojem su ekstremisti ubili sve đake koje su zatekli.

Davud je sa članovima porodice bio na svadbi u ponedeljak uveče, a sledećeg jutra nije uspeo da ustane na vreme za školu i zbog toga je ostao živ.

- Davud je imao sreće. Nije otišao u školu jer smo bili na svadbi sinoć i on se uspavao. Bila je to sudbina. Davud ne priča ni sa kim, ne priča uopšte. Bavi se džudoom i čvrst je dečko, ali sada ne pokazuje bilo kakve emocije. Samo je ceo dan proveo po sahranama. Niko iz njegovog odeljenja nije preživeo. Svi su pobijeni  – kaže Sufjan, Davudov brat.

NAJVEĆE ZVERI NA PLANETI: Sve o talibanima koji su mučki pobili decu u školi u Pakistanu.

Među ubijenima je bila i Tahira Kazi, direktorka škole. Spasioci su pronašli njeno telo u ruševinama dok su tragali za preživelima.

(Telegraf.rs / Izvor: tribune.com.pk)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preživeo masakr jer se uspavao za školu

Izvor: Vesti-online.com, 18.Dec.2014

Davud Ibrahim može samo da se neprestano zahvaljuje svevišnjem (kako god ga nazivali) za to što se njegov budilnik nije oglasio kobnog Pešavarskog jutra pa je prespavao napad talibana na njegovu školu u kom su ubijeni svi njegovi drugari iz razreda...Petnaestogodišnji dečak je sada jedini član...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.