SAD traže jače bezbednosne mere za međunarodne letove

Izvor: Blic, 29.Jun.2017, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD traže jače bezbednosne mere za međunarodne letove

Američko ministarstvo za unutrašnju bezbednost traži od aviokompanija širom sveta da pojačaju bezbednosne mere za međunarodne letove za SAD, a ukoliko to ne urade može da se desi da se uvede potpuna zabrana elektronskih uređaja u avionima.

Ministar za unutrašnju bezbednost Džon Keli objavio je juče tražene nove bezbednosne mere.

Ukoliko se budu primenjivale nove mere mogle bi da dovedu do ukidanja zabrane za unos laptopova i drugih elektronskih uređaja u avion na letovima za SAD sa deset aerodroma na Bliskom istoku i u Africi.

Time bi takođe moglo da se spreči da se mere zabrane unošenja aparata u avione prošire i na letove iz Evrope.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Moguća potpuna zabrana elektronskih uređaja u avionima

Izvor: N1 televizija, 29.Jun.2017

Američko ministarstvo za unutrašnju bezbednost traži od aviokompanija širom sveta da pojačaju bezbednosne mere za međunarodne letove za SAD, a ukoliko to ne urade može da se desi da se uvede potpuna zabrana elektronskih uređaja u avionima...Ministar za unutrašnju bezbednost Džon Keli objavio...

Nastavak na N1 televizija...

Amerikanci traže još bezbednosnih mera za letove ka SAD

Izvor: B92, 29.Jun.2017

Vašington -- Američko ministarstvo za unutrašnju bezbednost traži od aviokompanija širom sveta da pojačaju bezbednosne mere za međunarodne letove za SAD...Ukoliko se to ne uradi, SAD mogu da uvedu potpunu zabranu elektronskih uređaja u avionima...Ministar za unutrašnju bezbednost Džon Keli...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.