SAD i Kuba otvaraju ambasade

Izvor: Studio B, 01.Jul.2015, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD i Kuba otvaraju ambasade

Sjedinjene Američke Države i Kuba otvoriće ponovo ambasade u glavnim gradovima, posle više od 50 godina neprijateljstva, prenosi AP.

Predsednik Kube Raul Kastro potvrdio je u pismu američkom predsedniku Baraku Obami da je zadovoljan što se obnavljaju diplomatski odnosi dve države.

Ponovno otvaranje ambasada je prvi korak u dugoročnom i kompleksnom procesu ka normalizaciji bilateralnih veza, dodaje se u pismu vlade Kube.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Sad i Kuba otvaraju ambasade

Izvor: Akter, 01.Jul.2015

Sjedinjene Američke Države i Kuba otvoriće ponovo ambasade u glavnim gradovima, posle više od 50 godina neprijateljstva, prenosi AP..Predsednik Kube Raul Kastro potvrdio je u pismu američkom predsedniku Baraku Obami da je zadovoljan što se obnavljaju diplomatski odnosi dve države...Ponovno otvaranje...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.