SAD, greškom ubijeni na snimanju rijalitija

Izvor: RTS, 28.Avg.2014, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD, greškom ubijeni na snimanju rijalitija

Policija u Omahi otvorila vatru u nameri da spreči navodnu pljačku u restoranu brze hrane i ubila člana ekipe televizijskog rijaliti programa "Policajci" i "osumnjičenog", koji je kod sebe imao plastični pištolj.

Šef policije Tod Šmaderer, rekao je da su svedoci i policajci mislili da je plastični pištolj koji je muškarac izvadio pravi, i da je on prvi "zapucao", pre nego što su policajci uzvratili vatru, prenosi Tanjug.

Muškarac je pogođen, ali je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << uspeo da izađe iz restorana, pre nego što se srušio.

Policija je, međutim, nastavila da puca u njega i tako pogodila jednog člana šou programa "Policajci", objasnio je Šmaderer i dodao da su trojica policajaca umešanih u incident postupali po pravilima, preneo je AP.

Ubijeni su 38-godišnji Bris Dion, koji je radio za "Lengli prodakšns" i 32-godišnji Kortes Vašington.

Rijaliti šou "Policajci" prikazuje delovanje pripadnika snaga zakona u akciji i emituje se u najmanje 140 američkih gradova.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Policija greškom ubila aktere rijalitija Policajci

Izvor: Mondo, 28.Avg.2014

Policija u Omahi otvorila je vatru u nameri da spreči navodnu pljačku u restoranu brze hrane i ubila člana ekipe televizijskog rijeliti programa "Policajci" i "osumnjičenog",koji je kod sebe imao plastični pištolj..Foto: screenshot/YouTube..Šef policije Tod Šmaderer, rekao je da su svedoci i...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.