Izvor: Blic, 01.Sep.2016, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD: Znamenitosti osvetljene u znak borbe protiv raka

Više od 90 istorijskih zgrada, spomenika i znamenitosti širom Sjedinjenih Američkih Država i Kanade biće osvetljeno bojama koje predstavljaju veliku fondaciju za borbu protiv raka.

Među njima su Nijagarini vodopadi, most Mira koji povezuje Bufalo, Njujork i Fort Iri u Ontariju i mnoge druge znamenitosti.

U humanitarnu akciju organizacije "Suprotstavi se raku" koja će biti organizovana u jednoj televizijskoj emisiji 9. septembra, uključeni su razni lokaliteti u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Njujorku, Torontu, Čikagu, Vašingtonu, Los Anđelesu i Filadelfiji.

We all have a reason to stand up to cancer. Join me for the @SU2C telecast on 9/9 and share your #Reasons2StandUp! pic.twitter.com/As288s7n5A

Zgrade, spomenici i znamenitosti svetleće crvenom, narandžastom, žutom i belom bojom. Među njima je i most Bendžamina Frenklina u Filadelfiji i Empajer stejt bilding u Njujorku.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SAD: Znamenitosti osvetljene u znak borbe protiv raka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Sep.2016

Više od 90 istorijskih zgrada, spomenika i znamenitosti širom Sjedinjenih Američkih Država i Kanade osvetljeno je bojama koje predstavljaju veliku fondaciju za borbu protiv raka...Osvetljeni su Nijagarini vodopadi, most Mira koji povezuje Bufalo, Njujork i Fort Iri u Ontariju i mnoge druge znamenitosti...U...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.