SAD: Izboden Srbin, bivši MMA borac, policija traga za dvojicom napadača! (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 19.Jan.2017, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD: Izboden Srbin, bivši MMA borac, policija traga za dvojicom napadača! (VIDEO)

Policija u Nju Berlinu, gradu u američkoj državi Viskonsin traga za dvojicom napadača koji su izboli bivšeg srpskog MMA borca Sašu Perkića.

Incident se dogodio kada je Perkić u sredu ujutru pokušao da spreči napadače da ukradu njegov automobil, prenose “Nezavisne novine“.

Perkić je rekao da je primetio da mu se približava kombi i da je pomislio da će da prođe pored njega, jer je išao velikom brzinom, ali je pogrešio jer su putnici iz kombija odlučili >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << da ukradu njegov automobil.

"Uhvatio sam jednog pljačkaša za ramena i bacio ga na tlo. Seo sam na njega i počeo da ga udaram, a onda sam osetio udarce na svojim leđima. Najpre sam pomislio da me drugi napadač udara šakama, ali onda sam osetio oštar bol u desnom ramenu i tada shvatio da me drugi napadač bode nožem", rekao je napadnuti Perkić.

Drama na utakmici: Iznenada se srušio krov, igrači za dlaku izbegli sigurnu smrt! (VIDEO)

Bivši MMA borac, u pokušaju da zaštiti svoju imovinu, zaradio je deset uboda nožem, a napadači su na kraju odustali od krađe, vratili se u svoj kombi i pobegli.

Perkić je nakon pružene pomoći u bolnici, pušten na kućno lečenje.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.