Ruski nosača aviona Admiral Kuznjecov ide na remont

Izvor: Blic, 28.Maj.2016, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruski nosača aviona "Admiral Kuznjecov" ide na remont

Ruski nosač aviona "Admiral Kuznjecov" biće podvrgnut velikom remontu početkom sledeće godine, navode izvori iz ruske odbrambene industrije za agenciju Tas.

Uskoro bi trebalo da bude potpisan ugovor o modernizaciji nosača aviona, rekli su izvori za rusku agenciju.

- Radovi na nosaču će početi kada se vrati sa dalekog puta iz Mediterana u prvom kvartalu 2017. godine i trajaće dve ili tri godine, rekao je jedan izvor.

Modernizacija nosača "Admiral Kuznjecov" >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << trebalo bi da se odvija u dve faze tokom koje bi sistemi na brodu trebalo da budu zamenjeni i znatno poboljšani.

To je trenutno jedini aktivni ruski nosač aviona koji je dobio ime po Admiralu flote Sovjetskog Saveza, Nikolaju Gerasimoviču Kuznjecovu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.