Ruski avioni uništili veliki deo municije i naoružanja ID

Izvor: Blic, 13.Okt.2015, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruski avioni uništili veliki deo municije i naoružanja ID

Ruske vazduhoplovne snage uništile su u vazdušnim udarima veliki deo municije i vojne opreme Islamske države, izjavio je danas portparol ruskog ministarstva odbrane Igor Konašenkov.

On je naveo da su u poslednja 24 časa izvedena 88 udara na 86 meta terorističke organizacije.

"Ruski avioni su povećali broj udara na komandne pozicije i oblasti u Siriji gde su smeštene zalihe i materijal ove terorističke organizacije", rekao je on.

Kao rezultat toga, prema njegovim rečima, jedinice ID su izgubile veliku količinu municije, vojnog naoružanja i materijala, preneo je Tas.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Rusija tvrdi da je ozbiljno osakatila ISIS

Izvor: Mondo, 13.Okt.2015

Ruske vazduhoplovne snage uništile su u vazdušnim udarima veliki deo municije i vojne opreme "Islamske države", izjavio je portparol ruskog ministarstva odbrane Igor Konašenkov...Foto: MONDO, ilustracija..On je naveo da je poslednja 24 sata izvedeno 88 udara na 86 meta ISIS..."Ruski avioni su povećali...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.