Izvor: Blic, 27.Sep.2016, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija registruje sistem za detekciju zika virusa

Rusija namerava da za dva meseca registruje novi sistem za detekciju zika antitela u ljudskoj krvi, rekla je Ana Popova, šefica federalnog nadzornog tela za zdravlje i epidemije "Rospotrebnadzor".

Popova je podsetila da je Rusija razvila sistem testova za otkrivanje antitela ebole 2014. godine.

- Danas imamo isti sistem spreman da otkrije antitela protiv groznice izazvane zika virusom. Registrovaćemo ga za dva meseca - rekla je Popova, prenosi Sputnjik.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rusija registruje sistem za detekciju zika virusa

Izvor: Radio 021, 28.Sep.2016, 08:35

Rusija namerava da za dva meseca registruje novi sistem za detekciju zika antitela u ljudskoj krvi, rekla je Ana Popova, šefica federalnog nadzornog tela za zdravlje i epidemije "Rospotrebnadzor"...Popova je podsetila da je Rusija razvila sistem testova za otkrivanje antitela ebole 2014. godine..."Danas...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.