Rusija ima jednostavan plan za potpuno uništenje SAD

Izvor: Blic, 01.Apr.2015, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija ima jednostavan plan za potpuno uništenje SAD

Ukoliko loši odnosi Rusije i Sjedinjenih Američkih Država dovedu do rata, Rusija može lako da potpuno uništi svog neprijatelja.

Jeloustoun

Konstantin Sivkov, vojni analitičar, predsednik Akademije geopolitičkih problema u Moskvi kaže da bi slabiji nuklearni udar na nacionalni park Jeloustoun, koji leži na supervulkanu, doveo do totalnog uništenja SAD.

"Samo jedna eksplozija može da inicira erupciju. Kao rezultat toga  - SAD će prestati da postoje", >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rekao je Sivkov.

Međutim, posledice će biti katastrofalne i po veliki deo ostatka planete.

"Najmanje će stradati Rusija, zbog svoje udaljenosti, ali će to svakako biti katastrofa za celu civilizaciju. U svakom slučaju treba imati u vidu da postoji takvo oružje. Mogućnost primene takvog oružja treba da zaustavi svaku pomisao na agresiju protiv Rusije", rekao je analitičar.

On je rekao da SAD ima još slabih tačaka i da je moguće uništiti tu državu i izazivanjem cunamija, postavljanjem eksplozija duž raseda San Andreas, koji se nalazi između Severnoameričke i Pacifičke tektonske ploče.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Rusija ima jednostavan plan za potpuno uništenje SAD

Izvor: Vesti-online.com, 02.Apr.2015, 09:04

Ukoliko loši odnosi Rusije i Sjedinjenih Američkih Država dovedu do rata, Rusija može lako da potpuno uništi svog neprijatelja...Konstantin Sivkov, vojni analitičar, predsednik Akademije geopolitičkih problema u Moskvi kaže da bi slabiji nuklearni udar na nacionalni park Jeloustoun, koji leži...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.