TERORISTI HARAJU RUSIJOM: Planirali da raznesu autobus pun ljudi, policija na nogama!

Izvor: Telegraf.rs, 06.Maj.2016, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TERORISTI HARAJU RUSIJOM: Planirali da raznesu autobus pun ljudi, policija na nogama!

Ruska federalna služba za bezbednost uhapsila je nekoliko ljudi iz centralne Azije koji su planirali teroristički napad.

Oni su hteli da ga izvedu u javnom prevozu u jednom od najvećih gradova u Sibiru, u Rusiji.

- Oficiri ruske federalne službe bezbednosti (FSB) tokom kolpeksne pretrage u Krasnojarsku, sprečili su teroristički napad u javnom prevozu tokom praznika u maju mesecu - piše u saopštenju FSB.

Organi reda uspeli su da "savladaju grupu građana u >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << centralno-azijskoj državi, koji su povezani sa međunarodnim terorističkim organizacijama".

Prema navodima službe, zaplenili su "opremu za terorističke napade" od navodnih ekstremista, bez navođenja kojih tačno.

Identitet i nacionalnost uhapšenih nije još uvek saopšteno medijima.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Sprečen teroristički napad u Sibiru

Izvor: B92, 06.Maj.2016

Moskva -- Federalna služba bezbednosti Rusije uhapsila je nekoliko osoba iz centralne Azije pod sumnjom da su planirale teroristički napad u Krasnojarsku...Kako se navodi u saopštenju, pripadnici bezbednosne službe su sprečili grupu da izvrše napad na “javni transport tokom prvomajskih praznika“...Prilikom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.