Robin Vilijams najtraženiji na Guglu

Izvor: VOA, 16.Dec.2014, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Robin Vilijams "najtraženiji" na Guglu

Samoubistvo američkog glumca i komičara Robina Vilijamsa je bilo najtraženiji sadržaj na Guglovoj listi globalnih pretrživanja u 2014.

Vilijams, inače dobitnik Oskara omiljen po svojim dovitljivim improvizacijama, obesio se u avgustu u svom domu u blizini San Franciska u Kaliforniji.

Njegova smrt je šokirala obožavaoce koji su pohrlili na Gugl da traže informacije o njegovoj karijeri, kao i o samoubistvu i depresiji.

Posle Vilijamsovog samoubistva >> Pročitaj celu vest na sajtu VOA << na Guglovoj listi najtraženjjih bili su svetsko fudbalsko prvenstvo  u Brazilu, izbijanje epidemije ebole, tragični nestanak aviona Malezijske avio kompanije, i „Izazov kofe sa ledom“ u okviru kojeg su ljudi sebe posipali kofom ledene vode kako bi skupili sredstva za borbu protiv degenerativnog mišićnog poremećaja poznatog kao bolest Lu Geriga.

Nastavak na VOA...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.