Raketa sa Sinaja ispaljena na Izrael drugog dana Trampove posete

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Maj.2017, 08:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raketa sa Sinaja ispaljena na Izrael drugog dana Trampove posete

Jedna raketa ispaljena je jutros s egipatskog Sinajskog poluostrva u pravcu Izraela, drugog dana posete predsednika SAD Donalda Trampa toj zemlji.

Izraelska vojska je potvrdila da je raketa pala u Izrael, ali nije prouzrokovala povrede, ni štetu. U vojnom saopštenju se dodaje da se sirene nisu oglasile, jer je raketa letela ka otvorenom području, preneli su izraelski mediji.

Tramp danas završava posetu Izraelu. On će nakratko posetiti Vitlejem na Zapadnoj obali, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << gde će se sastati sa palestinskim predsednikom Mahmudom Abasom.

Palestinci su na dan njegovog dolaska u Izrael u ponedeljak demonstrirali širom Zapadne obale u znak podrške stotinama Palestinaca koji štrajkuju glađu u izraelskim zatvorima. Desetine ih je povređeno u tim demonstracijama.

Tramp će se iz Vitlejema vratiti u Jerusalim i posetiti Memorijalni centar holokausta Jad Vašem, pa potom u Muzeju Izrael održati govor. On popodne odlaskom u Vatikan nastavlja prvo putovanje u inostranstvo otkako je izabran, a posle putuje za Brisel i Siciliju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Raketa sa Sinaja ispaljena na Izrael drugog dana Trampove posete

Izvor: Beta, 23.Maj.2017

Jedna raketa ispaljena je jutros s egipatskog Sinajskog poluostrva u pravcu Izraela, drugog dana posete predsednika SAD Donalda Trampa toj zemlji.Izraelska vojska je potvrdila da je raketa pala u Izrael, ali nije prouzrokovala povrede, ni štetu. U vojnom saopštenju se dodaje da se sirene nisu oglasile,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.