Izvor: Telegraf.rs, 29.Avg.2014, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radila 4 posla, umrla u kolima dok je spavala između smena!

Devojka iz Nju Džersija se ugušila na parkingu gde je dremnula između smena koje je radila. - Radila je tri smene svakog dana. Nekad ne bi spavala po pet dana - rekla je njena koleginica

Foto: Elizabeth Police Department

Ubio je posao. Amerikanka rodom iz Portugala Marija Fernandez (32) umrla je u svom automobilu od gušenja ugljen-monoksidom. Ona se ugušila dok je spavala u svojim kolima tokom pauze između jednog od svoja četiri posla.

Devojka >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << iz Nju Džersija se ugušila na parkigu gde je dremnula između smena koje je radila u prodavnicama hrane “Dunkin’ Donuts”, koje se nalaze na tri različite lokacije.

Foto: Google Maps

- Radila je tri smene svakog dana. Nekad ne bi spavala po pet dana – rekla je njena koleginica.

Fernandezova je poslednje četiri godine radila ubitačnim tempom. Završavala bi smenu u šest sati ujutru, zatim bi odspavala malo u kolima, a potom je odlazila na drugo radno mesto.

Preminula Fernandezova je samo jedna od 7,5 miliona ljudi u Americi koji rade više od jednog posla, navode mediji.

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radila-4-posla-umrla-u-kolima-dok-je-spavala-izmedju-smena

Izvor: medio.rs, 29.Avg.2014

Devojka iz Nju Džersija se ugušila na parkingu gde je dremnula između smena koje je radila. - Radila je tri smene svakog dana. Nekad ne bi spavala po pet dana - rekla je njena koleginica..Ubio je posao. Amerikanka rodom iz Portugala Marija Fernandez (32) umrla je u svom automobilu od gušenja ugljen-monoksidom....

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.