Izvor: RuskaRec.ru, 24.Maj.2017, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RT: Borci američke Nacionale garde uče da govore ruski

Pentagon traži specijalne istruktore koji će predavati rusku vojnu terminologiju, kao i običaje i tradiciju ruskog naroda grupi za specijalne namene Nacionalne garde, piše portal televizije RT na ruskom.
Odgovarajući tender bio je postavljen na sajtu za javne nabavke. Instruktor je već pronađen, ali detalji nisu poznati, kao ni početak realizacije programa.
Na osnovu tendera ruski jezik učiće borci Dvadesetog padobransko-desantnog puka Nacionalne garde u javnosti mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << poznatiji kao Zelene beretke. Oni će izučavati rusku vojnu terminologiju svakodnevno od ponedeljka do petka, od osam sati ujutru do pet posle podne, u periodu od tri do šest nedelja. Osim toga polaznici će se upoznati i sa ključnim elementima ruske kulture, uključujući istorijske događaje i ličnosti.
Borci Zelenih beretki bave se „netradicionalim vojnim operacijama“, specijalnim obaveštajnim radom i učestvuju u „unutrašnjoj odbrani“ stranih država. Jedinice Dvadesetog puka već su učestvovale u operacijama Sjedinjenih Država u Iraku i Avganistau.  
Stručnjaci koji budu predavali rusku vojnu terminologiju treba da imaju fakultetsku diplomu i najviše ocene iz ruskog i engleskog jezika, ali i da pre stupanja na dužnost prođu medicinska ispitivanja.
 

Nastavak na RuskaRec.ru...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RT: Borci američke Nacionale garde uče ruski

Izvor: RuskaRec.ru, 24.Maj.2017

Pentagon traži specijalne istruktore koji će predavati rusku vojnu terminologiju, kao i običaje i tradiciju ruskog naroda grupi za specijalne namene Nacionalne garde, piše portal televizije RT na ruskom.. Odgovarajući tender bio je postavljen na sajtu za javne nabavke. Instruktor je već pronađen,...

Nastavak na RuskaRec.ru...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.