RANI RADOVI Ivanka Tramp NE ŽELI da vidite ove fotografije

Izvor: Blic, 23.Jan.2017, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RANI RADOVI Ivanka Tramp NE ŽELI da vidite ove fotografije

Ivanka Tramp deluje kao oličenje snova svakog oca - prekrasna, uspešna i pametna mlada žena kao dokaz dobrog vaspitanja i genetike. Ipak, uprkos velikom trudu ostavljanja najboljeg utiska u javnosti, postoje neke stvari iz prošlosti koje mogu da poremete njen imidž "zlatne devojke".

Zbog toga lepa se Ivanka trudi da ove fotografije sakrije od javnosti, piše magazin "Express". Čini se kako su porodični albumi Trampovih puni fotografija koje su mnogi mediji u SAD nazvali "neprimerenim".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Gotovo romantične i ljubavničke poze, uhvaćen trenutak sugestivnog plesa u mini-suknji u očevom krilu, kao i brojne izjave u kojima je sam Donald govorio kako bi, da mu nije ćerka, i sam oženio Ivanku, izazvale su brojna negodovanja u američkoj javnosti, naročito u onoj većini medija koji su bili protiv Trampa.

Prijatelji porodice Tramp svedoče kako je Donald sa svojom mezimicom oduvek imao izrazito blizak odnos, da razgovaraju telefonom nekoliko puta dnevno, a da Ivanka navodno nijednu profesionalnu niti privatnu odluku od značaja ne donosi bez konsultacije s ocem.

Iako Ivanka voli da ostavlja utisak čedne, elegantne i skromne žene, golišave fotografije iz njene karijere modela joj takođe ne idu u prilog, navodi "Express".

Osim toga, tatina mezimica je navodno alergična na spominjanje plastičnih operacija koje je obavljala, a koje nikad nije priznala.

Uprkos tome, hirurzi tvrde kako je očigledno dosta toga menjala na licu, zbog čega se teško može smatrati "prirodnom lepoticom".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

10 fotografija koje Ivanka Tramp ne želi da gledate

Izvor: Vesti-online.com, 23.Jan.2017

Ivanka Tramp deluje kao oličenje snova svakog oca - prekrasna, uspešna i pametna mlada žena kao dokaz dobrog vaspitanja i genetike. Ipak, uprkos velikom trudu ostavljanja najboljeg utiska u javnosti, postoje neke stvari iz prošlosti koje mogu da poremete njen imidž "zlatne devojke"...Zbog toga lepa...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.