RADOST U PORODICI TRAMP Predsednik SAD deda po deveti put

Izvor: Blic, 20.Mar.2017, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADOST U PORODICI TRAMP Predsednik SAD deda po deveti put

Predsednik SAD Donald Tramp će za nekoliko meseci postati deda po deveti put, nakon što je njegov sin danas objavio na Tviteru da on i njegova žena Lara očekuju svoje prvo dete, prenosi AP.

Erik Tramp na Tviteru je napisao da je "bila neverovatna godina" i da su on i njegova žena "blaosloveni" trudnoćom.

Erik (33) i njegov brat Donald >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mlađi, sada upravljaju Tramp Organizacijom nakon što je predsednik presekao sve veze sa poslom, kako bi preuzeo poziciju predsednika.

Dvojica braće i njihova sestra Ivanka su deca iz prvog braka Donalda Trampa sa Ivanom Tramp.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp postaje deda po deveti put

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Mar.2017

NJUJOR - Predsjednik SAD Donald Tramp će za nekoliko mjeseci postati deda po deveti put, nakon što je njegov sin danas objavio na Twitteru da on i njegova žena Lara očekuju svoje prvo dijete, prenosi AP...Erik Tramp na Tvwtteru je napisao da je "bila nevjerovatna godina" i da su on i njegova žena...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.