Putin u filmu Predsednik: Zapad voli Rusiju samo kad je slaba

Izvor: Kurir, 21.Apr.2015, 01:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin u filmu Predsednik: Zapad voli Rusiju samo kad je slaba

Jasno je da su u svetu rešili da Rusija treba da prestane da postoji u sadašnjem obliku. Samo je bilo pitanje kada će se to desiti i koje će biti posledice, rekao je Putin

MOSKVA - Ruski predsednik Vladimir Putin otkrio je u novom dokumentarcu „Predsednik“, koji je posvećen 15. godišnjici otkako je on došao na čelo Rusije, da Zapad voli njegovu zemlju samo kad je slaba.

- Ponekad stičem utisak da nas vole samo kad nam treba slati humanitarnu pomoć. Tada >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je sve u redu, tada nam šalju krompir. Jasno je da su u svetu rešili da Rusija treba da prestane da postoji u sadašnjem obliku. Samo je bilo pitanje kada će se to desiti i koje će biti posledice - rekao je ruski lider novinaru i autoru dokumentarca Vladimiru Solovjovu i naveo da su mu najteži trenuci na mestu predsednika bili nakon terorističkih napada u Beslanu i pozorištu Dubrovka, kada je ubijeno više od 450 ljudi.

Solovjov je naglasio da je s Putinom razgovarao sat i 52 minuta i da mu je za to vreme rekao i da se kao šef države odrekao gotovo svega.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.