Putin: Svima nam je potrebna moćna, samostalna  i prosperitetna Rusija

Izvor: Vostok.rs, 27.Jun.2016, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: Svima nam je potrebna moćna, samostalna i prosperitetna Rusija

Nastupivši na kongresu vladajuće ruske političke partije - Jedinstvene Rusije - Vladimir Putin je njeno rukovodstvo pozvao da ne daje prazna obećanja jer je to za građane Rusije, a i njene glasače, „gore od svake izdaje“.

Dodatno je pritom naglasio: „Morate činiti sve što je u vašoj moći da ne dođe do takvog razvoja događaja!“

Ocenivši da se građani Rusije sve aktivnije uključuju u političke procese, predsednik RF je rekao: „Jedinstvena Rusija mora sa građanima razgovarati o svim, čak i najsloženijim i na prvi pogled neprijatnim pitanjima. Mora osetiti šta najviše interesuje ljude. Mora čuti svaki glas“.

Ruski lider je u nastavku govora na kongresu JR ukazao i na sledeće: „Svi mi znamo da mnogi naši građani još teško žive. Ali, oni se uzdaju u vas. Oni veruju da nećete samo sačuvati, nego i da ćete i obogatiti ovu jedinstvenu po svojoj raznolikosti i dragu srcima svih nas civilizaciju koja se zove Rusije. Nemojte ih izneveriti!“

U istom kontekstu je dodao: „Svima nam je potrebna moćna i samostalna, otvorena i prosperitetna Rusija u kojoj svako može da ostvari svoj talenat i svoje mogućnosti, Rusija u kojoj država i građani čuju i podržavaju jedni druge i poštuju se međusobno, u kojoj su solidarnost i interesi zemlje iznad svih raznoglasja“.

Putin je izrazio zadovoljstvo što je Jedinstvena Rusija održala svoje „prajmeriz“ u kojima je učestvovalo oko 10 miliona ljudi.

Apelovao je na sve učesnike parlamentarnih izbora da ne pokušavaju da politički profitiraju na teškoćama sa kojima se zemlja suočava.

Na kaju je otkrio da će uskoro početi da zaseda „savet za strateški razvoj“ koji će biti vezan za aparat šefa države.

Fakti

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.