Putin: Ekonomski učinak Rusije bolji nego što se očekivalo

Izvor: Vostok.rs, 17.Feb.2017, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: Ekonomski učinak Rusije bolji nego što se očekivalo

Ekonomski učinak Rusije prošle godine bolji je nego što se očekivalo, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin.

On je ukazao i na opšti pozitivan trend.

„U principu, vidimo pozitivan trend u ekonomiji. Prošlogodišnji rezultati, sa skoro svim predatim glavnim pokazateljima, bili su bolji nego što smo očekivali“, rekao je Putin na sastanku o ekonomskim pitanjima.

Rusija ove godine vidi održivo usporavanje inflacije sa prelaskom „psihološkog praga“ od pet odsto, dodao je ruski predsednik.

„Stabilan pad inflacije se nastavlja i ove godine. U februaru je indeks na godišnjem nivou probio psihološku granicu od pet odsto“, istakao je Putin.

On je dodao da je usporavanje nastavljeno tokom meseca, dostigavši 4,72 odsto 13. februara.

Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin: Bolji smo nego što smo očekivali

Izvor: B92, 17.Feb.2017

Ekonomski učinak Rusije prošle godine bolji je nego što se očekivalo, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin...On je ukazao i na opšti pozitivan trend..."U principu, vidimo pozitivan trend u ekonomiji. Prošlogodišnji rezultati, sa skoro svim predatim glavnim pokazateljima, bili su bolji nego...

Nastavak na B92...

PUTIN: Bolji smo nego što smo očekivali

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2017

Rusija ove godine vidi održivo usporavanje inflacije sa prelaskom „psihološkog praga“ od pet odsto, dodao je ruski predsednik..Ekonomski učinak Rusije prošle godine bolji je nego što se očekivalo, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin...On je ukazao i na opšti pozitivan trend...- U principu,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.