Pucnjava u pansionu u Turskoj, ubijena najmanje jedna osoba

Izvor: Blic, 30.Jul.2015, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava u pansionu u Turskoj, ubijena najmanje jedna osoba

Turska policija traga za maskiranim napadačem koji je otvorio vatru u turističkom pansionu koji se nalazi u mestu Duča, 50 kilometara od odmarališta Bodrum, pri čemu je poginulo najmanje jedno, a ranjena najmanje tri lica.

Policija je u potrazi za napadačem koji je automobilom pobegao sa lica mesta.

Kako saznaje "Blic", u pitanju je lični obračun zbog dugova. Reč je o obračunu lokalnog karaktera u mestu Palamud Buku kod Duča u bodrumskoj oblasti u kome je ranjeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << troje, a preminuo jedan turski državljanin.

U napadu nema povređenih srpskih ni drugih stranih državljana, rečeno je Tanjugu u Generalnom konzulatu Srbije u Istanbulu.

Vlasnik pansiona, Mustafa Gokan sedeo je u bašti sa svojom porodicom kada se pojavio maskirani napadač koji je otvorio vatru. Prema nezvaničnim informacijama, u napadu je ubijen sin vlasnika.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.