Pucnjava u hotelu u Turskoj, ubijena najmanje jedna osoba

Izvor: Blic, 30.Jul.2015, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava u hotelu u Turskoj, ubijena najmanje jedna osoba

Turska policija traga za maskiranim napadačem koji je otvorio vatru u manjem hotelu koji se nalazi 50 kilometara od odmarališta Bodrum, pri čemu je poginulo najmanje jedno, a ranjena najmanje dva lica.

Policija je u potrazi za napadačem, koji je automobilom pobegao sa lica mesta.

Kako saznaje "Blic", u pitanju je lični obračun zbog dugova.

Ambasada Srbije u Ankari nema informacija o tome da li se neko od srpskih turista nalazio u hotelu u kome je bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pucnjava, ili u nekom od okolnih odmarališta.

Pucnjava se dogodila u hotelu koji se nalazi u oblasti Datča.

Vlasnik hotela, Mustafa Gokan sedeo je u bašti sa svojom porodicom kada se pojavio maskirani napadač koji je otvorio vatru. Prema nezvaničnim informacijama, u napadu je ubijen sin vlasnika.

U Turskoj je porasla napetost od prošlonedeljnog samoubilačkog napada u gradu Suruč, blizu granice sa Sirijom, u kojem su ubijene 32 osobe. Odgovornost za taj napad preuzela je Islamska država.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pucnjava u pansionu u Turskoj, ubijena najmanje jedna osoba

Izvor: Blic, 30.Jul.2015

Turska policija traga za maskiranim napadačem koji je otvorio vatru u turističkom pansionu koji se nalazi u mestu Duča, 50 kilometara od odmarališta Bodrum, pri čemu je poginulo najmanje jedno, a ranjena najmanje tri lica...Policija je u potrazi za napadačem koji je automobilom pobegao sa lica...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.