Pucnjava ispred klinike, poginula jedna osoba

Izvor: Večernje novosti, 27.Nov.2015, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava ispred klinike, poginula jedna osoba

Najmanje jedna osoba je poginula, a tri policajca su ranjena u pucnjavi ispred klinike “Parental Parenthood” u američkom gradu Kolorado Springs.Lokalni mediji navode da se napadač posle hitaca zabarikadirao u klinici. Kako prenose strani mediji, nije poznato da li ima poginulih i povređenih među civilima.Do pucnjave je došlo na parkingu ispred klinike, a napadač je pucao i na vozila koja su prolazila, piše "Raša tudej".“Parental Parenthood” je neprofitna organizacija koja nudi zdravstvene usluge koje se tiču reprodukcije.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

RANJENO 11 OSOBA: Napadač se predao posle drame u Koloradu

Izvor: Kurir, 27.Nov.2015

Pucnjava je izbila u velikom tržnom centru u Koloradu Springsu u kome se nalazi i jedna klinika...Napadač je ranio nekoliko ljudi uključujući i trojicu policajaca, a već dva sata se čula pucnjava...Naoružani muškarac se potom zabarikadirao u Klinici za planiranje roditeljstva. Još nema zvaničnih...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.