Proruske grupe: Oslobodićemo zgrade ako vlada da ostavku

Izvor: Večernje novosti, 18.Apr.2014, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proruske grupe: Oslobodićemo zgrade ako vlada da ostavku

Služba bezbednosti Ukrajine objavila je poternicu za sinom svrgnutog predsednika Viktora Janukoviča, Aleksandrom, objavljeno je na sajtu ukrajinskog Ministarstva unutrašnjih poslova.Ukrajinska strana će ispuniti sve odredbe sporazuma koje je potpisala u Ženevi posle razgovora na kojima su učestvovali predstavnici Rusije, SAD, Evropske unije i Ukrajine, saopštio je u četvrtak ukrajinski premijer Arsenij Jacenjuk na vanrednoj sednici vlade.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Proruski demonstranti zauzeli grad Seversk; Jacenjuk: Krim je bio i biće ukrajinski

Izvor: Večernje novosti, 18.Apr.2014

Proruski pobunjenici na istoku Ukrajine poručili su da ih dogovor postignut u Ženevi o ublažavanju krize, koji podrazumeva da polože oružje i napuste okupirane vladine zgrade, ne obavezuje.Služba bezbednosti Ukrajine objavila je poternicu za sinom svrgnutog predsednika Viktora Janukoviča, Aleksandrom,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.