Pronađeni ostaci tela mornara u olupini američkog razarača

Izvor: RTS, 22.Avg.2017, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađeni ostaci tela mornara u olupini američkog razarača

U olupini američkog razarača "Džon S. Mekejn" koji se juče sudario sa tankerom, pronađeni su ljudski ostaci.
"Ronioci su mogli da lociraju neke ostatke u onim zapečaćenim odeljcima tokom današnje potrage", rekao je komandant američke Pacifičke flote admiral Skot Svift novinarima u bazi u Singapuru gde se nalazi oštećen brod.

Američka mornarica radi na identifikovanju jednog tela koje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je malezijska mornarica pronašla kako bi se utvrdio da li je reč o jednom od deset nestalih američkih vojnika nakon sudara.
Još pet mornara je povređeno nakon što se američki ratni brod sudario sa tankerom za naftu, istočno od Singapura, saopštila je juče američka mornarica uz podsećanje da je to drugi incident američke mornarice u azijskim vodama za manje od dva meseca.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mornarica SAD pronašla ostatke stradalih mornara

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Avg.2017

Komandant američke Pacifičke flote kaže da je određeni broj posmrtnih ostataka moranara koji su nestali nakon sudara američkog ratnog broda USS John McCain, sa naftinim tankerom u blizini Singapura. Kao nestalo se vodi 10 mornara. Admiral Scott Swift je takođe rekao da je malezijska mornarica...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Smenjen komandant američke Sedme flote

Izvor: RTS, 23.Avg.2017, 09:18

Američka ratna mornarica je saopštila da je komandant američke Sedme flote, viceadmiral Džozef Okoin, smenjen posle niza incidenata sa ratnim brodovima u Tihom okeanu. . Zvaničnici su naveli da je Okoin smenjen zbog gubitka...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.