Pronađeni deo olupine pripada boingu-777

Izvor: RTS, 31.Jul.2015, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pronađeni deo olupine pripada "boingu-777"

Malezijski zvaničnik je potvrdio da broj na delu aviona koji je pronađen na ostrvu Reinion pripada avionu tipa "boing-777", javlja Raša Tudej pozivajući se na agenciju AFP. Međutim, za sada nema zvaničnih informacija da pripada nestalom avionu "Malejža Erlajnsa" sa leta MH-370.
Deo olupine je nađen u sredu na ostrvu Reinion u Indijskom okeanu.

Zamenik malezijskog ministra saobraćaja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Abdul Aziz Kapravi ranije je rekao da je gotovo siguran da deo olupine, pronađen na obali ostrva Reinion, pripada nestalom avionu.
I jedan američki zvaničnik potvrdio je da pronađena ivica krila verovatno pripada nestalom avionu.
Avion na letu MH-370, koji je putovao od Kuala Lumpura za Peking sa 239 putnika i članova posade, nestao je noću iznad Južnog kineskog mora, pošto je neobjašnjivo skrenuo sa zacrtane rute prema severu.
Vlasti veruju da je on pao iznad Indijskog okeana, ali do sada nisu bili pronađeni nikakvi fizički dokazi za to.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Broj na olupini aviona odgovara "boingu-777" sa leta MH-370

Izvor: RTS, 31.Jul.2015

Zvanični predstvnik malezijskog aerotransporta saopštio je da deo broja na pronađenom komadu olupine u Indijskom okeanu, kod ostrva Reinion, potiče sa nestalog "boinga-777", na letu MH-370. . Zamenik ministra transporta...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.