Prekinut saobraćaj u tunelu ispod Lamanša

Izvor: VOA, 17.Jan.2015, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prekinut saobraćaj u tunelu ispod Lamanša

Zbog dima, koji je po svemu sudeći izazvao zapaljeni kamion na kraju tunela u Francuskoj, do daljeg suspendovan železnički prevoz do Velike Britanije...

Zapaljeni kamion zaustavio je železnički prevoz kroz tunel ispod Lamanša, koji spaja Francusku i Veliku Britaniju.

Kompanija koja operiše tunelom "Jurotanel" saopštila je da je prekinula saobraćaj u njemu zbog dima i da istražuje uzrok.

Policija je objavila da se kamion zapalio na kraju tunela u Francuskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu VOA << i da dim potiče od njega. Nije prijavljeno da ima povređenih.

"Eurostar", čiji vozovi prevoze putnike kroz tunel ispod Lamanša, saopštio je da je dim otkriven u severnom tunelu. Kompanije je navela da nijedan voz do kraja dana neće proći kroz tunel i savetovala putnicima da "odlože" svoje planove za putovanje i da ne dolaze na stanice.

Nastavak na VOA...






Povezane vesti

U tunelu ispod Lamanša uspostavljen železnički saobraćaj

Izvor: Blic, 18.Jan.2015, 10:40

Tunel ispod kanala Lamanša koji povezuje Veliku Britaniju i Francusku jutros je ponovo otvoren za saobraćaj, dan pošto je zapaljeni kamion zatvorio Evrotunel i suspendovao železnički saobraćaj, saopštio je operater kompanija Evrostar..."Naš putnički saobraćaj trenutno se odvija prema redu vožnje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.