Predsednik koji je bio opsednut svojim polnim organom!

Izvor: Vesti-online.com, 31.Mar.2015, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik koji je bio opsednut svojim polnim organom!

Nekadašnji predsednik SAD Lindon Bejns Džonson (1908 – 1973), koji je na tom mestu zamenio Džona Kenedija, bio je opsednut svojim polnim organom.

Džonson, koji je bio potpredsednik SAD od 1960. godine, za vreme mandata Džona Kenedija, postao je predsednik kada je Kenedi ubijen u Dalasu 1963. godine. Džonson je pobedio na predsedničkim izborima 1964. godine.

Ipak, ono što je interesantno za 36. predsednika SAD jeste da je bio opsednut svojim penisom. O tome svedoči >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i podatak da je Džonson zahtevao da mu u kupatilu bude ugrađen tuš, a da jedna tuš-baterija izbacuje mlaz vode direktno na njegov polni organ.

Na pitanje osoblja Bele kuće zbog čega mu to treba, Džonson je oštro reagovao rekavši da “ako on može da prebacuje 10.000 vojnika tokom rata u Vijetnamu, onda i njegovo kupatilo mora da bude napravljeno po njegovoj želji“.

Inače, tokom njegovog mandata došlo je do eskalacije rata u Vijetnamu, što je u svetu i u SAD izazvalo oštre kritike njegove politike.

Jedan je od samo četvorice ljudi koji su bili na sve četiri federalne izborne pozicije u SAD: predstavnik, senator, potpredsednik i predsednik.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.