Požari u Hrvatskoj, na Pagu ugašen, izbila još dva

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Jul.2016, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požari u Hrvatskoj, na Pagu ugašen, izbila još dva

Vazdušne snage Protivpožarnih namenski organizovanih snaga hrvatske vojske danas su angažovane u gašenju tri požara.

Hina prenosi da je hrvatsko Ministarstvo odbrane saopštilo da su nakon gašenja požara na ostrvu Pagu dve letelice preusmerene na novo područje na kojem je izbio požar u Gaćelezima u Šibensko-kninskoj županiji, gde su potom upućene i dodatne snage u vidu dva kanadera CL-415. Jedna od protipožarnih letelica gasila je požar u Visočanama u opštini Poličnik >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << u Zadarskoj županiji.

Od početka ovogodišnje protivpožarne sezone 20. juna vazdušne snage hrvatske vojske učestvovale su u gašenju požara na 27 mesta, deset u Šibensko-kninskoj, po sedam u Dubrovačko-neretvanskoj i Zadarskoj, kao i tri u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.