Porodično putovanje u luna parku se pretvorilo u horor!

Izvor: Telegraf.rs, 01.Okt.2014, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodično putovanje u luna parku se pretvorilo u horor!

I pored velikih mera bezbednosti, jelen je uspeo da uđe u zabavni park i neopaženo je prišao šinama u trenutku kada se jedna porodica bezbrižno spuštala niz rolerkoster. Tada ga je tobogan presekao i putnici su bili obliveni krvlju mrtve životinje

Vožnja na rolerkosteru u Lajtvater Vali zabavnom parku, u severnom delu Jokšira, u Engleskoj je za jednu porodicu bila horor iskustvo. Naime, jelen je prišao šinama u trenutku njihovog prolaska zbog čega ga je rolerkoster >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << presekao, pa su svi putnici bili obliveni krvlju mrtve životinje.

- Zabavni park je okružen visokom ogradom, ali se ipak povremeno dogodi da neka divlja životinja u toku noći uđe. Nakon nesreće, “The Ultimate Rollercoaster” je bio zatvoren pola sata – rekao je portparol Lajtvater Vali parka.

Slična nesreća se dogodila 1994. godine kada je rolerkoster koji se kretao brzinom od 82 kilometara udario u jelena koji je lutao šinama, a dečak koji se vozio u njemu je zadobio teže povrede zbog kojih je prevezen u bolnicu.

(Telegraf.rs / Izvor: oe24.at)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.