Ponovo sukobi uoči Trampovog govora

Izvor: RTS, 30.Apr.2016, 08:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo sukobi uoči Trampovog govora

Stotine demonstranata sukobilo se sa specijalcima ispred kalifornijskog hotela gde je vodeći republikanski kandidat za predsednika SAD Donald Tramp trebalo da drži govor. Tramp je zbog toga morao da se povuče nazad u zgradu.
Demonstranti su probili barikade postavljene oko hotela u blizini aerodroma u San Francisku, prenosi AFP.
 
Policija je uspela da ih spreči da uđu u hotel, a neki >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << od demonstranata su ih gađali jajima.
Na televizijskim snimcima se vidi kako policija odvlači neke od demonstranata pošto je Tramp završio govor.
Novi incident usledio je dan nakon sličnog sukoba kada je oko 20 demonstranata uhapšeno na jugu Kalifornije tokom protesta održanog ispred hale u kojoj je Tramp održao miting i obećao pristalicama da će, ako bude bio izabran, zauzeti čvrst stav prema ilegalnoj imigraciji.
Demonstranti su u Kosta Mesi u Kaliforniji razbili staklo na jednom policijskom vozilu i blokirali saobraćaj dok je policija pokušavala da ih rastera, javili su lokalni mediji.

Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ponovo sukob policije i demonstranata uoči Trampovog govora

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Apr.2016

Stotine demonstranata sukobilo se sa specijalcima ispred kalifornijskog hotela gde je vodeći republikanski kandidat za predsednika SAD Donald Tramp trebalo da drži govor, zbog čega je on morao da se povuče nazad u zgradu...Demonstranti su probili barikade postavljene oko hotela u blizini aerodroma...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.