Ponovo problemi na letu Malezija erlajnz

Izvor: Večernje novosti, 20.Apr.2014, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo problemi na letu "Malezija erlajnz"

KUALA LUMPUR - Avion kompanije "Malezija erlajnz" sa 166 putnika i članova posade sleteo je danas bezbedno na aerodrom u Kuala Lumpuru, nakon što je morao da odustane od rute za Bangalor zbog problema sa opremom za sletanje, saopšteno je iz te aviokompanije. Kompanija je prethodno saopštila da je na avionu tipa "boing 737-800", sa 159 putnika i sedam članova posade, prilikom uzletanja došlo do kvara sa opremom za sletanje na desnoj strani i da će zbog toga avion morati da pokuša prinudno >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << sletanje, preneo je Rojters. Na veb sajtu "www.flightradar24.com", koji prikazuje uživo avio saobraćaj, mogao je da se vidi avion na letu MH192 kako kruži više puta iznad aerodroma u Kuala Lumpuru da bi naposletku uspeo da sleti. Vatrogasne službe su, prema navodima iz aviokompanije, bile u pripravnosti. Prošlog meseca, avion iste kompanije "Malezija erlajnz", sa 239 putnika i članova posade, nestao je tokom leta iz Kuala Lumpura ka Pekingu pod za sada nerazjašnjenim okolnostima, a potraga za njegovom, kako se pretpostavlja, olupinom i dalje traje u Indijskom okeanu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Ponovo problemi na letu "Malezija erlajnz"

Izvor: Akter, 21.Apr.2014, 00:22

Avion kompanije "Malezija erlajnz" sa 166 putnika i članova posade sleteo je danas bezbedno na aerodrom u Kuala Lumpuru, nakon što je morao da odustane od rute za Bangalor zbog problema sa opremom za sletanje

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.