Poljska: Evakuisan voz zbog pretnje bombom

Izvor: Večernje novosti, 29.Jun.2017, 00:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poljska: Evakuisan voz zbog pretnje bombom

Poljske vlasti su večeras zaustavile voz koji je išao iz Varšave za Berlin i evakuisale putnike nakon što je primljena dojava o bombi Poljske vlasti su večeras zaustavile voz koji je išao iz Varšave za Berlin i evakuisale putnike nakon što je primljena dojava o bombi, javili su poljski mediji.Voz je zaustavljen u stanici Mogilno na zapadu Poljske, javio je AP.Putnici i stanovnici obližnjih zgrada evakuisani su kako bi eksperti za bombe mogli da ispitaju područje.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Iz voza Varšava-Berlin zbog lažne dojave bombe evakuisane stotine putnika

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Jun.2017

Stotine putnika iz voza iz Varšave za Berlin proveli su noćas sedam sati na železničkoj stanici Mogilno na zapadu Poljske čekajući da policija sa specijalno obučenim psima proveri celu kompoziciju zbog, pokazalo se, lažne dojave da je u voz podmetnuta bomba...Anonimni mejl da je u tom vozu bomba...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.