Izvor: Vesti-online.com, 27.Mar.2015, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija sa 3 tone "trave" napušila čitav grad

Indonežanska policija je sasvim slučajno"napušila" čitav grad nakon što su zapalili 3,3 tone marihuane ispred policijske stanice.

Warga Palmerah giting berjamaah karena Polsek ngebakar Ganja sebanyak 3,3 Ton! http://t.co/wbSQTYpoYk pic.twitter.com/TTTaqFgS9O— Malesbanget.com (@malesbanget) March 13, 2015

Stanovnici oko zapadnog dela Džakarte nakon što je dim stvorio ogromni oblak koji se brzo proširio po okolnom području javili su se policiji, ali i doktorima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << žaleći se na glavobolju i vrtoglavicu, ne shvaćajući da su zapravo "naduvani".

Očito su policajci dobro znali šta bi moglo da se dogodi, s obzirom da su su sami stavili gas-maske pre nego što su potpalili lomaču trave.

Ipak izgleda da se nisu preterano zamarali obaveštavajući lokalno stanovništvo.

Osim 3,3 tone marihuane, uništili su i 1,8 kilograma "kristal meta " i 2.538 tabletica ekstazija. Ali, "hemiju" su ipak uništili mlevenjem u mikseru.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.