Policija brzom intervencijom sprečila krađu šteneta

Izvor: N1 televizija, 30.Jul.2016, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija brzom intervencijom sprečila krađu šteneta

Zvornička policija je brzom intervencijom sprečila krađu šteneta francuskog buldoga, koje je oteto od 11-godišnjeg dečaka. Pas je pronađen i vraćen vlasniku.

Krađa psa dogodila se na Gradskoj plaži u Zvorniku kada je dečaku prišao sredovečni muškarac koji je pomazio psa, uzeo ga od dečaka i odvezao se automobilom.

Otac dečaka, koji je želeo da ostane anoniman, ispričao je da ga je sin odmah pozvao telefonom i rekao šta se dogodila, o čemu je otac odmah >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << obavestio policiju.

Policija je u Karakaju zaustavila automobil za koji je posumnjala da je u njemu ukradeno štene, čija se vrednost procenjuje na više stotina evra.

Dečakov otac kaže da je psa pokušao da ukrade jedan poznati građanin Zvornika.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.