Policija blokirala put kolima Hitne pomoći / VIDEO

Izvor: B92, 10.Okt.2015, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija blokirala put kolima Hitne pomoći / VIDEO

Demonstranti koji su preživeli teroristički napad u Ankari tvrde da je policija blokirala put ambulantnim kolima koja su upućena ka mestu tragedije.

Nekoliko minuta nakon eksplozija policijski kordon je blokirao ulice, posle čega su okupljeni napali pripadnike policije.

Jedan od učesnika protesta Bulent Tekdemir rekao je za BBC da je policija koristila suzavac kako bi rasterala demonstrante, koji su pokušavali da pomognu povređenima.

Na društvenim mrežama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su se pojavili snimci okršaja demonstranata i policije, a iza kordona se vidi kolona ambulantnih vozila.

Eksplozije su se dogodile tokom "Marša mira" - protesta protiv sukoba države sa kurdskim militantima na jugoistoku Turske.

Na internetu se pojavio i prvi snimak eksplozije koji možete pogledati ovde.

Premijer Turske Ahmet Davutoglu rekao je da postoje indicije da su dvojica bombaša samoubice odgovorni za smrt 86 ljudi u Ankari.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.