Peskov: Pratimo razvoj predizborne situacije u SAD

Izvor: Vostok.rs, 28.Sep.2016, 08:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peskov: Pratimo razvoj predizborne situacije u SAD

U Kremlju pažljivo prate razvoj predizborne kampanje u Sjedinjenim Američkim Državama i obraćaju pažnju na ispade na račun Rusije, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

"Znate, da budem iskren, dnevni red nam je prilično zgusnut. U principu, naravno da pažljivo pratimo razvoj predizborne situacije u SAD, ali to ne znači da bez daha pratimo sve elemente izborne kampanje“, istakao je Peskov.

„Naravno, obraćamo pažnju posebno na neke momente, uglavnom ispade koji se tiču naše zemlje“, rekao je Peskov odgovarajući na pitanje da li u Kremlju prate debatu predsedničkih kandidata SAD i kako procenjuju poslednju debatu.

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.