Papa: Neću ubeđivati Trampa da ublaži stav prema migrantima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Maj.2017, 03:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Papa: Neću ubeđivati Trampa da ublaži stav prema migrantima

Papa Franja danas je izjavio da neće pokušati da ubedi američkog predsednika Donalda Trampa da ublaži svoju politiku prema imigrantima i pitanju životne okoline kada se budu sreli kasnije ovog meseca, već da želi da sa njim nađe zajednički stav u pravcu saradnje ka postizanju mira.

"Nikada ne donosim sud o nekome dok ga ne saslušam", rekao je papa, prenosi AP.

On je novinarima na povratku iz Portugalije rekao da će sa poštovanjem saslušati Trampa i ono što >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << on ima da kaže, i da će mu iskreno reći šta ima.

U javnosti su se pojavile spekulacije o tome koje će biti teme razgovora Trampa i pape tokom susreta 24. maja, s obzirom na to da je papa ranije rekao da svako ko želi da izgradi zidove zbog migranata "nije hrišćanin".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Papa: Neću ubeđivati Trampa da ublažži stav prema migrantima

Izvor: Blic, 14.Maj.2017

Papa Franja danas je izjavio da neće pokušati da ubedi američkog predsednika Donalda Trampa da ublaži svoju politiku prema imigrantima i pitanju životne okoline kada se budu sreli kasnije ovog meseca, već da želi da sa njim nađe zajednički stav u pravcu saradnje ka postizanju mira...- Nikada...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.